Home » Vragen antwoorden keukenrenoveren

Vragen antwoorden keukenrenoveren

Kan ik ook alleen keukendeurtjes bestellen?

Zeker, U kunt bij ons alle materialen t.v. de renovatie van uw keuken los bestellen.
Of het nou om 1 greepje gaat of een complete keuken

Meten jullie de keukendeurtjes en het werkblad voor ons op?

Als u binnen ons verzorgingsgebied woont, meten wij desgewenst gratis alles voor u op.

Moet ik zelf de scharnier gaten boren in de keukendeur?

Dat mag, maar hoeft niet: Ook wij kunnen dit voor u verzorgen.

Monteren jullie ook de keukendeurtjes of moeten we dat zelf doen?

Wat u zelf wilt: wij kunnen voor u monteren, u mag het ook zelf (laten) doen.
of u krijgt het nodige uitleg en begeleiding.

Levert u door heel Nederland?

Ja, wij leveren door heel Nederland. Monteren is echter alleen mogelijk binnen ons verzorgingsgebied of dat van een van onze partnervak bedrijven

Kunnen jullie ook bestaande keuken inrichting uitbreiden met extra Keukenkasten?

Dit is zonder meer mogelijk: naast keukendeurtjes, leveren we ook complete keuken kasten en rompen van kasten, in elke gewenste maat, in elke gewenste indeling en interieur ideeën. Ook kunnen we bestaande kasten ombouwen tot bijv. een ladekast.

Sommige van onze keukenkasten hebben waterschade of brand schade, kunnen deze ook gerenoveerd worden?

In dat geval vervangen we de beschadigde kastromp door een op maat gemaakte nieuwe keukenkast romp.

Wat kunt u naast de keukendeurtjes nog meer vervangen?

De mogelijkheden zijn haast onbeperkt: naast het vervangen van keuken Fronten, kunnen we ook de plinten, laden en ladegeleiders, de scharnieren, inbouwapparatuur, werkblad, achterwanden, keukenonderdelen ect, ect, voor u vervangen en verbouwen.

Als ik alles laat vervangen van mijn complete keuken, kan ik dan niet net zo goed een nieuwe keuken kopen?

Ook al vervangt u alles, keukenrenovatie is altijd goedkoper dan een nieuwe keuken. Een totale renovatie kost meestal maar de helft van de prijs van een nieuwe keuken, alleen nieuwe deurtjes meestal maar 10% van de prijs van een nieuwe keuken. Bovendien scheelt renoveren heel wat hak- en breekwerk, hoeft u geen leidingen om te leggen en kunnen de meeste renovaties binnen 1 werkdag gerealiseerd worden

Hoe zit het met garantie?

Op onze keukendeurtjes heeft u 5 jaar fabrieksgarantie, hang en sluitwerk garanderen we zelfs 10 jaar. Op andere materialen zoals inbouwapparatuur, werkblad e.d. is de fabrieksgarantie van toepassing (afhankelijk van leverancier)

Wat is de levertijd van de keuken deuren?

Nieuwe keukendeuren leveren we in 3 weken, voor een totale renovatie kunt u rekenen op ongeveer 4 weken.

Monteren van keukendeurtjes, Fronten, keuken panelen en scharnieren duurt korter dan een grote complete keuken inrichtingen,kleine keukenrenovatie is in 1 dag klaar.

Heeft u een showroom?

Nee, Wij werken vanuit onze Depot in Rotterdam, wij bellen u op voor een afspraak op een tijdstip wanneer u het beste uitkomt. Deze vrijblijvende afspraak vindt niet plaats in een Keukenshowroom, maar in de vertrouwde omgeving bij u thuis. In een ongedwongen sfeer en zonder storende elementen bespreekt u samen met onze adviseur de wensen die u heeft voor uw keuken. Om u volledig te informeren heeft onze adviseur zijn eigen ‘Showroom’ bij zich; alle mogelijke keukenfront uitvoeringen, werkbladen en brochures van alle merken inbouwapparatuur heeft hij gewoon bij zich in zijn auto. Onze adviseur meet de ruimte waar de keuken komt te staan, zodat u zeker weet dat de keuken inrichting en opstelling die u wenst ook past. Omdat onze adviseur heel goed de ‘sfeer’ van uw huis kan zien zal zijn advies veel persoonlijker zijn dan in welke showroom dan ook. Aan het einde van het bezoek weet u nauwkeurig wat uw nieuwe keuken gaat kosten.
Door het ontbreken van een geldverslindende showroom zal dit overigens een stuk lager zijn dan u vooraf wellicht verwacht.
Uiteraard krijgt u alles wat besproken is direct zwart op wit.

Woont u binnen ons verzorgingsgebied dan is een thuisbezoek voor keukenrenovatie advies en/of prijsopgave door een van onze vakmensen mogelijk.